Jeg er lige kommet hjem fra nogle lækre dage i København, hvor vi skulle prøvesmage Agnes Cupcakes! De var så fråderen! Hold fast hvor kan det da anbefales! godt nok kostede de omkring 28 kr. men det var det værd!
Her er lige et par smagsprøver for øjenene...
![]() |
Jeg smagte den nede i venstre hjørne, og den var god! |
Hvis man kunne have lysten til at bage en Agnes Cupcake, så har jeg lige en opskrift:
Strawberry cupcakes
(8-12 stk.)
125 g smør
½ dl. sødmælk
2 æg
125 g mel
½ tsk. salt
korn af en stang vanilje
125 g rørsukker
1 tsk. bagepulver
100 g frosne jordbær

Smelt smørret, tilsæt mælk og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, salt, vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat. Bland jordbærene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme. Bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min. Lad dem køle af i en times tid inden de dekoreres med jordbærfrosting.
Jordbær frosting:
250 g smør (saltet)
1 stang vanilje (kornene)
250 g flormelis
100 g frosne jordbær (blendede. Det er vigtigt at saften kommer med)
lidt citronsaft
Lad smørret få stuetemperatur, tilsæt vaniljekorn og sigt flormelis heri. Pisk, til frostingen er hvid, luftig og skummende. Herefter tilsættes blendede jordbær og citronsaft. Frostingen er nu klar til at blive smurt på kagerne.
- MSS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar